Magazinul Mavis este locul în care găsești mobilier și accesorii de lux pentru casa ta. Cu o experiență de peste 20 de ani în comerțul de mobilă din lemn masiv, credem că locuința ta trebuie să își spună propria poveste și că fiecare piesă de mobilier este o investiție pe viață. Colecția noastră de mobilier este atent selectată, pentru a-i mulțumi și pe cei mai exigenți dintre voi. La Mavis, fiecare client este partenerul nostru și tot ce ne dorim este să ne asigurăm că vei face cea mai bună alegere pentru tine și pentru casa ta.

Showroom-ul nostru din București a fost deschis în anul 2006, iar astăzi este ca o expoziție permanentă de mobilă, cu vânzare. Printre colaboratorii noștri se află marii producători de mobilă din lemn masiv din România - Sarmex, Ardudana, Mobex, Resetar M, Mobiladalin, iar în colecțiile de mobilier se regăsesc modele într-o diversitate de stiluri, de la nemuritorul stil clasic, la stilurile arte povero, retro, vintage, rustic. În spațiul de peste 2000 mp, sunt prezentate, în special, colecțiile reprezentative ale producătorilor și modelele cele mai vândute, însă există și posibilitatea aducerii de modele pe bază de solicitare din catalog. Toate aceste colecții au mobilier de dimensiuni standard, fiind produse de serie. Dacă ai nevoie de mobilă personalizată, ce să se potrivească perfect spațiului de care dispui și cu un design unicat, avem parteneri de încredere în execuția de mobilă la comandă, care lucrează la cele mai înalte standarde.

Mavis și-a propus să fie mai mult decât un magazin de mobilă de lux din lemn masiv, Mavis și-a propus să fie o familie și, totodată, partenerul de nădejde în alegerea mobilei care să îi confere locuinței tale un aspect memorabil și care să îți reflecte întocmai personalitatea și caracterul. Mavis face o misiune din a avea fiecare client mulțumit și toată echipa lucrează împreună pentru ca tu să ai parte de cea mai plăcută experiență în procesul mobilării locuinței tale.

Tiberiu și Ștefan sunt persoanele care au răspunsul la toate întrebările tale despre mobila Mavis, iar întreaga noastră echipă este dedicată scopului nostru comun - furnizarea de mobilier din lemn masiv de cea mai înaltă calitate, care poate fi lăsat ca moștenire generației viitoare!

Abia așteptăm să ne cunoaștem!